planinasnegvodic

Да се прави дистинкција меѓу спортска и туристичка планинарска активност, а надлежните да контролираат дали на чело на турите се сертифицирани водичи во планина

Охрид, 23. февруари 2018 (ИНПРЕС) – Да се прави дистинкција помеѓу спортска планинарска активност и…