Вести

Вести од општ карактер

Министерот Оливер Спасовски и бугарскиот министер за одбрана Красимир Каракачанов во Охрид ќе потпишат протокол за соработка во областа на борбата против трговија со луѓе

Охрид, 23. јули 2019 (ИНПРЕС) – Заменик претседателот на македонската Влада и министер за внатрешни…