Репортажи

Репортажи

Strezo_Stamatovski_640x360

Стаматовски: Кога ги немаше паметните телефони и социјалните мрежи, социјалните разменувања меѓу луѓето се случуваа на театарските претстави

Охрид, 1. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Годинава навршија осум години како во Охрид е возобновен професионалниот театар.  Охридската…