Missing image

Борислав Стефановиќ најави од септември јакнење на српскиот опозициски блок

Белград, 29. август 2014 (ИНПРЕС) – Потпретседателот на Демократската партија на Србија, Борислав Стефановиќ, изјави во Белград дека од септември ќе се зајакнува опозицискиот блок.

Заменикот на опозициската партија ДС рече дека опозицискиот блок треба да биде врз основа на јасна, програмска ориентација.

– Ние мора да направиме јасна програма и понуди на граѓаните на Србија. Кадровските прашања се сосема ирелевантни во овој момент. Најважно е опозицијата да направи се што може за да се одбрани волјата на граѓаните. (Крај)

извор: Блиц фото: Блиц

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest