sudskasluzba

Конференција за унапредување на транспарентноста во судството во Република Македонија

Скопје, 22. април 2017 (ИНПРЕС) – Институтот за европска политика, заедно со Хелсиншкиот комитет во Македонија, ќе организираат конференција за унапредување на транспарентноста во судството во Република Македонија.

Конференцијата ќе се одржи во вторник, 25 април, во Хотелот „Солун“ во Скопје, со почеток од 11:30 часот.

На конференцијата ќе учествуваат релеватни чинители, меѓу кои и судии од Врховниот суд на Република Македонија. (Крај)

извор: Инпрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest