semosprogrameriohird

Уписи за програмирање во Семос Едукација – Охрид

Охрид, 23. декември 2017 (Inpress) – Научете да програмирате, бидете во тек со времето и професиите кои ќе бидат најбарани во блиска иднина, порачуваат од Семос Едукација – Охрид.

– Побарувачката за програмери во иднина сe` повеќе ќе се зголемува. Програмерите денес имаат многу можности за вработување и самите го избираат местото и начинот на работа (од дома, на далечина, полно или половина работно време). C++, HTML, CSS се најпопуларните и најбараните јазици за програмирање во светот. Тие се користат од наједноставни до најсложени програми, веб апликации до најсофистицирани мобилни апликации. Уписите се во тек. Дополнителни информации на телефонот 071/300-500 или на kurseviohrid@semоsedu.com.mk, информираат од Семос Едукација – Охрид.

Повеќе инфо за Семос Едукација – Охрид ОВДЕ. (Крај)

извор: Inpress фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest