centarzasocijalniraboti-640x360

Охрид и Струга добија нови раководители на подрачните единици на Агенцијата за вработување

Охрид, 12. март 2018 (ИНПРЕС) – Во Охрид и Струга се назначени нови раководители на локалните подрачни единици на Агенцијата за вработување на Република Македонија.

Со Центарот за вработување во Охрид во наредниот период ќе раководи Маја Ташева Биткоска, која доаѓа на местото на Зоран Костовски, додека на раководното место на Центарот за вработување во Струга доаѓа Кујтим Рашити на местото на Џевет Зиба. (Крај)

извор: емагазин фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest