zboroooo-2-

Промоција на книгата со брзозборки “Збороигри 2” од Славе Ѓорѓо Димоски

Охрид, 2. април 2018 (ИНПРЕС) – Во охридската библиотека ќе биде промовирана најновата книга на Славе Ѓорѓо Димоски.

Станува збор за книгата за деца со брзозборки „Збороигри 2”. Промоцијата ќе се одржи утре, 3-ти април со почеток во  11:00 часот.

За книгата ќе зборува Мите Стефоски, а стиховите ќе ги интерпретираат Маја Мојсова и Марина Димоска. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest