rabotanapat-640x320

Патот Косел-Вапила затворен за сообраќај до 16:00 часот

Охрид, 11. април 2018 (ИПРЕС) – Патниот правец од село Косел до село Вапила до 16:00 часот ќе биде затворен за сообраќај.

– На овој дел се започнати градежни работи за асфалтирање на патот. Надлежните служби поставија сигнализација за пренасочување на сообраќајот, информираат од охридската локална самоуправа. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest