oliverspasoskiohrid

Состанок за подготовка на меморандум за разбирање за размена на информации меѓу земјите од западен Балкан во Струга

Струга, 14. мај 2018 (ИНПРЕС) – Министерот за внатрешни работи во Владата на Република Македонија Оливер Спасовски, утре ќе присуствува на подготвителниот состанок за подготовка на меморандум за разбирање за размена на информации меѓу земјите од западен Балкан.

Меморандумот ќе се потпишува на самитот во Лондон од страна на министрите за внатрешни работи на земјите од западен Балкан.

Средбата во Струга ќе се одржи во хотелот „Дрим“ со почеток во 09:00 часот. (Крај)

извор: ИнПрес фото: ИнПрес

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest