letnaskolasemos

Летна компјутерска школа на Семос Едукација и Лиго Дигитал

Охрид, 6. јуни 2018 (ИНПРЕС) – Од Центарот за компјутерски обуки Семос Едукација и Лиго Дигитал, информираат за новитетите кои се подготовуваат за летото кое е пред нас.

– Бидете дел од Летната компјутерска школа на „Семос“ и совладајте ги основните компјутерски вештини. Откријте го предизвикот на комјутерскиот дизајн и неговите неограничени можности. Програмирајте и учете од нашите врвни професори-програмери. Пријавете се, бројот е ограничен. Семос едукација, споделуваме знаење, информираат од Семос и Лиго Дигитал.

Повеќе информации на телефонот 071/300-500 или на маил адресата: kurseviohrid@semos.com.mk. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest