kruzentekbanka-640x360

Времено се затвора автобуската постојка кај зградата Печијаре

Охрид, 13. јули 2018 (ИНПРЕС) – Времено се затвора автобуската постојка на булевар „Туристичка“ кај зградата Печијаре.

Ваков чекор се презема поради зголемената фреквенција на сообраќај, а со цел безбеден и проточен сообраќај.

Одлуката почнува да важи од 17-ти  јули. Патниците ќе можат да ја користат автобуската постојка на истиот булевар, кај маркетот „Тамаро“. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest