vancodj

Ванчо aka Dj Jovanotti се враќа: Оваа сабота во SU Hotel

Охрид, 20. септември 2018 (ИНПРЕС) – Го паметите како Дџ Ванчо, Dj Jovanotti, гласот од Уно Форте и Супер радио и најпознатите подиуми во Охрид – Палас, Градиште, Мажестик…

Ванчо Јованоски aka Dj Jovanotti повторно се враќа зад микс пултот.

No automatic alt text available.

Оваа сабота после (пре)долго време ќе можете да уживате во неговиот retro, disco house и funk jazz музички избор во елитниот SU Hotel во Охрид.

Присуството е задолжително, а забавата започува во 21:30 часот. (Крај)

ивор: ИнПрес фото: ИнПрес

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest