karmennadvor

„Есенска акција“ во Кармен Бауцентар

Охрид, 5. октомври 2018 (ИНПРЕС) – Со најновата, „Есенска акција“, продолжуваат промотивните активности и акциите во охридски Кармен Бауцентар.

Повелете и искористете ја најновата акција. Имаме супер атрактивни понуди за Вас, порачуваат од Кармен Бауцентар.

– Камини и шпорети на цврсто гориво со цени од 6.999  денари
– камини на пелети со цени од 38.999 денари
– Смукалка за пепел Агрина со акциска цена од 1.790 денари
– Германски ламинатни подови и
– Опрема за бања и многу други…

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.
Објектот на Кармен Бауцентар се наоѓа на ул. „Железничка“ бр. 3. Телефон за дополнителни информации 046/258-285. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest