pavle mitreski

Промоција на книгата „Трите универзитети на проф. д-р Павле Митрески“

Охрид, 11. октомври 2018 (ИНПРЕС) – Во големата сала на општина Охрид, утре со почеток во 14:00 часот ќе биде промовирана книгата „Трите универзитети на проф. д-р Павле Митрески“.

Автор на монографијата е Кристина Алексиеска, а промотори ќе бидат Славе Ѓорго Димоски и Јован Трпески. (Крај)

извор: Општина Охрид фото: Општина Охрид

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest