UJP-shalteri

Истекува рокот за регистрација на системот е-персонален данок

Охрид, 31. декември 2018 (ИНПРЕС) – Денес е крајниот рок за регистрација на системот е-персонален данок.

Од УЈП потсетуваат дека подрачните канцеларии ќе работат со продолжено работно време. Даночните одделенија во Охрид и Струга денес ќе бидат отворени до 16:30 часот. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest