venustravelopsto

Автобуски линии за Германија, Швајцарија и Австрија со ТА „Венус Травел“

Охрид, 9. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Од ТА „Венус Травел“ од Охрид информираат дека стартуваа автобуските линии за Германија, Швајцарија и Австрија.

– Патувајте сигурно и по најповолни цени до саканата дестинација. Светот не бил никогаш помало место, информираат од ТА „Венус Травел“.

Дополнителни информации можете да добиете на телефонот 046/205-777 или во агенцијата на Булевар „Туристичка“ бр. 50 во Охрид (Скалеста зграда). Посетете ја и веб страната на агенцијата www.venustravel.com.mk. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest