JZsneg

Исчистени пристапните патеки до Центарот за јавно здравје

Охрид, 10. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Пристапните патеки до Центарот за јавно здравје во Охрид се исчистени од снегот и можете безбедно да ги користите за да стигнете до нашите лаборатории, информираат од ЦЈЗ.

Image may contain: snow, outdoor and nature

Image may contain: snow, tree, car, outdoor and nature

– Ве потсетуваме дека за сите оние кои се чувствуваат немоќни, а имаат потреба од лабораториски микробиолошки услуги во Центар за јавно здравје Охрид, нашите мобилни екипи ви стојат на располагање да ве посетат во домот и ги извршат потребните микробиолошки услуги, информираат од Центарот за јавно здравје во Охрид и потсетуваат на телефоните за контакт: 046/231-030 и 078/488-255. (Крај)

извор: ИнПрес фото: ЦЈЗ

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest