cetkarusa

Владимир Четкар на 23-ти јануари ќе го одржи првиот концерт на неговиот „Џез Соул Фанк ансамбл“

Скопје/Охрид, 18. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Познатиот охридски гитарист Владимир Четкар, во среда, на 23-ти јануари ќе одржи концерт во скопска „Станица 26“.

– Со овој концерт пред македонската публика Четкар за прв пат ќе се претстави со 10-то член состав наречен „Владимир Четкар Џез Соул Фанк ансамбл“. Овој концерт, како и минатогодишниот концерт на Четкар во „Станица 26“ е организиран од страна на „3 Гонга“, информираат организаторите. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest