Повторно сме и` потребни на малата Мила Димоска, итно треба да оди на операција во Кина

Охрид, 22. април 2018 (ИНПРЕС) – Малата Мила Димоска има потреба од помош за лекување на оштетувањето (дистрофија) на мозокот.

– Драги хумани луѓе. на нашата ќерка и` е потребна трета операција во Кина, што е можно поскоро. Ве молам кој колку е во можност да ни помогне. Однапред Ви благодариме, апелираат родителите на Мила.

Image may contain: 1 person, text

Малата Мила треба итно да се оперира во Кина, па сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат, истото можат да го направат со вртење на телефоните: VIP 143 123 и TELEKOM 070 143 143.

Сметка за донации:
Мила Димоска, ул. „Богомилска“ бр. 53, 6000 Охрид
Охридска Банка – АД Скопје – 530500021204351
матичен број: 2112016455202
IBAN CODE: МК07530280005506949
SWIFT: OHRIDMK22 (Крај)

извор: ИнПрес фото: ИнПрес

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest