Четири едноставни чекори за лето без целулит со „Валео“

Охрид, 8. мај 2019 (ИНПРЕС) – Се ближи леотото кога конечно ќе ја сведеме гардеробата на минимум и ќе започнат да не повикуваат плажите.

– Време е да се подготвите, драги дами. Секако треба да се внимава на исхраната, а доколку ги следите овие едноставни 4 чекори, резултатот нема да изостане, порачуваат од ординацијата за физикална терапија „Валео“.

1. носите цврста одлука дека ова ќе биде лето без целулит
2. ги контактирате во „Валео“ и закажувате термин
3. започнуваtе со X-Wave терапија
4. уживате во летото

Од „Валео“ Ви препорачуваат и лесни прошетки или џогинг, доколку тоа Ви го дозволуваат обврските.

Ординацијата за физикална терапија „Валео“ се наоѓа на нова локација, на улицата „АСНОМ“, во населбата „Бејбунар“. Дополнителни информации сите заинтересирани можат да добијат на телефонот 071/506-818. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest