Партии

Стоилковски: Дали градоначалникот Георгиески освен политичкиот има и материјален интерес од дивоградбата и дали ќе го гонат кривично советникот Нефи Усеини? 17 јули 2019 32

Охрид, 17. јули 2019 (ИНПРЕС) – Централната и локалната власт во Охрид ја потценуваат интелигенцијата…