Празници

Aрхиерејски литургии за време на претстојните празници, викендов ќе се освети новата митрополитска резиденција на Плаошник

Aрхиерејски литургии за време на претстојните празници, викендов ќе се освети новата митрополитска резиденција на Плаошник

Охрид, 27. август 2020 (ИНПРЕС) – Македонската православна црква-Охридска архиепископија, односно Дебарско-кичевската епархија Охрид, ги…