Missing image

Влатко Стефановски вечерва со настап на Бит фест

Битола/Скопје, 16. август 2014 (ИНПРЕС – Влатко Стефановски вечерва настапува на Бит фест.

Неодамна тој го објави својот 32 албум „Сеир“, а оваа 2014 се одбележуваат 40 години од почетокот на неговата музичка кариера.

Концертот вечерва ќе се одржи на Античкиот локалитет Хераклеа во Битола, а Стефановски ќе одржи голем концерт кој ќе биде своевидна ретроспектива на неговата досегашна работа.

Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ ќе имаат и заеднички концерт на 19-ти август. Концертот ќе биде во Куршумли Ан во Скопје. Ваков концерт одржаа и пред неколку години и оставија убав впечаток кај публиката. (Крај)

извор: Инпрес фот: архива