Брзо, сигурно и најповолно од и до Скопје со „Класик Компани“

Охрид, 6. јули 2019 (ИНПРЕС) – Патувајте брзо, сигурно и најповолно до Скопје со „Класик Компани“.

Поаѓање од Охрид за Скопје и назад секој ден, седум дена во неделата. Од Охрид за Скопје во 06:30, 09:30, 11:45 и 17:00 часот. Од Скопје за Охрид во 11:00, 12:30, 19:30 и 20:00 часот.

Од компанијата вршат и услуги на превоз на групи во и надвор од Македонија.

Телефони за резервации: 046/511-080 и 071/611-907. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива