Изложба на фотографии „Јабланица, нашата прекрасна планина“

Струга, 31. јули 2019 (ИНПРЕС) – Вечерва во Струга ќе се одржи прва изложба на фотографии во рамки на проектот „Јабланица, нашата прекрасна планина“.

Организатор е планинарско еколошко друштво „Гороцвет на Јабланица“, со поддршка на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот.

Изложбата ќе биде отворена во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга од 20:00 до 22:00 часот. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива