Оглас за вработување: СА-ЕЛ Охрид вработува лице со основни познавања на дигитален маркетинг и графички дизајн

Охрид, 19. август 2019 (ИНПРЕС) – Конфекција СА-ЕЛ Охрид има потреба од вработување на лице со основни познавања на дигитален маркетинг и графички дизајн.

Дополнителни информации сите заинтересирани можат да добијат на телефонот: 046/258-345. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива