Уписи за зимскиот семестар во Центарот за странски јазици „Кловер“

Охрид, 14. јануари 2020 (ИНПРЕС) – Во тек се уписите за зимскиот семестар во Центарот за странски јазици „Кловер“ во Охрид.

– Учете англиски, германски и италијански јазик. Цената е 3.800 денари за цело второ полугодие за ученици и 6.200 денари за курсеви за возрасни. Уписот трае до пополнување на слободните места. Информации на телефоните: 046/254-390 и на 070/352-853, информираат од „Кловер“.

Центарот се наоѓа на Булевар „Туристичка“ бр. 69. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива